RING +45 49 75 86 00 ELLER GÅ TIL ONLINE RESERVATIONRESERVATIONGAVEKORT

Bryllup

Hvis din brud skal behandles som en prinsesse, så hold brylluppet på et Slot!

Kan et bryllup arrangeres for smukt? Nej vel. På Havreholm Slot kan vi tilbyde den fornemste Nordsjællandske indpakning til jeres bryllup. Vores rammer er i al beskedenhed unikke til højtidelige arrangementer som bryllupper, og vores køkken har det gastronomiske niveau der skal til, for at maden kan matche de storslåede omgivelser.

Bryllups billede fra haven

Bryllupsfesten er for de fleste livets største fest. Derfor er det en begivenhed vi sætter en ære i at gøre til den flotteste og mest personlige overhovedet. På Havreholm er mulighederne mange. Vi stiller alle slottes stuer, faciliteter og vores mange terrasser og skønne udendørs omgivelser til rådighed. Til festen, receptionen, vielsen eller til den form for bryllup netop I har drømt om. Vi har plads til op til 120 spisende bryllupsgæster og kan tilbyde alle 120 gæster overnatning.

image3image1

Vi sørger for alle detaljerne og gennemgår selvfølgeligt arrangementet med brudeparret eller værtsparret, så den perfekte dag er planlagt og tilrettelagt i mindste detalje. Ring og lad os tage en snak om Jeres store dag.

Se vores bryllups-priser ved at klikke her »

Se vores bar-arrangement ved at klikke her »