RING +45 49 75 86 00 ELLER GÅ TIL ONLINE RESERVATIONRESERVATIONGAVEKORT

Restaurant

Underside_550x250_Restaurant_aftenmenu

En verden af smagsoplevelser

Fundamentet i Havreholm Slots køkken består af de klassiske grundprincipper, men med et personligt touch samt faglig stolthed. Samtidig er det et køkken, som følger med udviklingen af det gastronomiske univers, selvom det er svært at forudsige, hvilke trends fremtiden bringer.

På Havreholm Slot leger vi både med det nordiske og franske køkken, men lader os inspirere af tidens trends og sætter derved vores helt eget præg på maden. Det indebærer, at menuerne er sæsonbetonede og lavet helt fra bunden – naturligvis med masser af kærlighed – hvad end vi så taler om syltning, bagning eller øvrige tilberedninger. Køkkenet er innovativt og kompromisløst, og vi sætter smagen og det visuelle indtryk i fokus, så det hele går op i en højere enhed.

Kvalitet
Kvaliteten af de råvarer, vi bruger, har rigtig stor betydning for vores mad. Derfor finder vi selv, mange af de vilde urter, der både pryder udtryk og smag i vores mad (i områdets skove og på nærliggende strande). Vi sætter desuden en ære i at støtte de mindre, lokale producenter af bl.a. frugt, grønt og mejeriprodukter.

Vi går op i økologi og bruger økologiske råvarer hvor det er os muligt. Vores mejerivarer købes af det lokale økologiske mejeri, og vores korn- og melprodukter er tillige økologiske i det omfang vi kan få det.

Tilsammen giver alt dette stor inspiration og en sikkerhed om, at vores gæster altid får den bedste, gastronomiske oplevelse på Havreholm Slot.

Velbekomme fra
Køkkenet på Havreholm Slot