RING +45 49 75 86 00 ELLER GÅ TIL ONLINE RESERVATIONRESERVATIONGAVEKORT

Konference menu

Konference Menu

Måtte der være spisende i restauranten som har allergier, er vegetar eller lignende som der skal tages forbehold for, tager køkkenet naturligvis hensyn herfor. Vi beder blot til at dette meddeles inden ankomst. På forhånd Tak.

Frokost menu – mandag

Forret

Stegt Sild. Pocheret Æggeblomme – Brunet Løg – Sennep

Hovedret

Bryst af Gråsten Hanekylling. Bryst stegt på benet – Syltede Rabarber – Sauteret Broccoli

Aften menu – mandag

Forret

Vesterhavstorsk – Torsk tilberedt i Savojkål – Rosenkål – Lun Dildemulsion

Hovedret

Oksemørbrad af Himmerlandskvæg. Sauce med Røget Marv – Persillerod – Frisee Salat

Dessert

Mandel og Kirsebær. Mandelkage – Sorbet af Kirsebær – Rosmarin crumble

Tilkøb af ekstra ret/retter

Mellemret

Sprød Anderillette. Bagte Rødbeder – Morkelskum – Rød Skovsyre

Oste

Udvalg af Danske Oste. Figner – Nødder – Hjemmelavet Knækbrød


Frokost menu – tirsdag

Forret

Rejesalat. Radiser – Ørredrogn –  Blomsterkarse

Hovedret

Confiteret Andelår. Grønne Linser – Brændt Skalotteløg – Sprøde Zittauerløg

Aften menu – tirsdag

Forret

Jomfruhummerhaler. Mandarin – Kørvel –  Sprød Boghvede

Hovedret

Krone af Sydfynsk Lam. Bagt Knoldselleri – Malt Crumble – Sauce af Brunet Smør

Dessert

Havtorn og Brændt Hvid Chokolade. Sorbet af Havtorn – Ganache – Mousse af Brændt Hvid Chokolade

Tilkøb af ekstra ret/retter

Mellemret

Jordskokker i Tekstur – Variation af Jordskokker – Citronsne – Sauce af Brunet Smør

Oste

Udvalg af Danske Oste. Figner – Nødder – Hjemmelavet Knækbrød


Frokost menu – onsdag

Forret

Cremet Salat af Gråsten Hanekylling. Estragon – Grønne Æbler – Syltede Bøgehatte

Hovedret

Økologisk Lam fra Knuthenlund. Nakkefilet af Lam – Fermenteret Hvidløg – Porre

Aften menu – onsdag

Forret

Stegte Kammuslinger. Skummende Muslingesauce – Agurk – Sprødt Kyllingeskind

Hovedret

Kalvefilet af Himmerlandskvæg. Sprøde Brisler – Stegt Foie Gras –  Bagte Gulerødder

Dessert

Skyer og Chokolade. Dehydreret Gateu Marcel – Skyrmousse – Spongecake

Tilkøb af ekstra ret/retter

Mellemret

Variation af Blomkål. Sauce af Mandler – Brunet Smør – Tallerkensmækker

Oste

Udvalg af Danske Oste. Figner – Nødder – Hjemmelavet Knækbrød


Frokost menu – torsdag

Forret

Stegt Sild. Pocheret Æggeblomme – Brunet Løg – Sennep

Hovedret

Bryst af Gråsten Hanekylling. Bryst stegt på benet – Syltede Rabarber – Sauteret Broccoli

Aften menu – torsdag

Forret

Vesterhavstorsk – Torsk tilberedt i Savojkål – Rosenkål – Lun Dildemulsion

Hovedret

Oksemørbrad af Himmerlandskvæg. Sauce med Røget Marv – Persillerod – Frisee Salat

Dessert

Mandel og Kirsebær. Mandelkage – Sorbet af Kirsebær – Rosmarin crumble

Tilkøb af ekstra ret/retter

Mellemret

Sprød Anderillette. Bagte Rødbeder – Morkelskum – Rød Skovsyre

Oste

Udvalg af Danske Oste. Figner – Nødder – Hjemmelavet Knækbrød


Frokost menu – fredag

Forret

Rejesalat. Radiser – Ørredrogn –  Blomsterkarse

Hovedret

Confiteret Andelår. Grønne Linser – Brændt Skalotteløg – Sprøde Zittauerløg

Aften menu – fredag

Forret

Jomfruhummerhaler. Mandarin – Kørvel –  Sprød Boghvede

Hovedret

Krone af Sydfynsk Lam. Bagt Knoldselleri – Malt Crumble – Sauce af Brunet Smør

Dessert

Havtorn og Brændt Hvid Chokolade. Sorbet af Havtorn – Ganache – Mousse af Brændt Hvid Chokolade

Tilkøb af ekstra ret/retter

Mellemret

Jordskokker i Tekstur – Variation af Jordskokker – Citronsne – Sauce af Brunet Smør

Oste

Udvalg af Danske Oste. Figner – Nødder – Hjemmelavet Knækbrød


 

Frokost menu – lørdag

Forret

Cremet Salat af Gråsten Hanekylling. Estragon – Grønne Æbler – Syltede Bøgehatte

Hovedret

Økologisk Lam fra Knuthenlund. Nakkefilet af Lam – Fermenteret Hvidløg – Porre

Aften menu – lørdag

Forret

Stegte Kammuslinger. Skummende Muslingesauce – Agurk – Sprødt Kyllingeskind

Hovedret

Kalvefilet af Himmerlandskvæg. Sprøde Brisler – Stegt Foie Gras –  Bagte Gulerødder

Dessert

Skyer og Chokolade. Dehydreret Gateu Marcel – Skyrmousse – Spongecake

Tilkøb af ekstra ret/retter

Mellemret

Variation af Blomkål. Sauce af Mandler – Brunet Smør – Tallerkensmækker

Oste

Udvalg af Danske Oste. Figner – Nødder – Hjemmelavet Knækbrød