RING +45 49 75 86 00 ELLER GÅ TIL ONLINE RESERVATIONRESERVATIONGAVEKORT

Konferencer

Underside_550x250_Konference
De rigtige omgivelser, gør et godt møde endnu bedre!
Havreholm Slot kombinerer effektivitet med balance og nydelse. Vi tilbyder konferencer og møder midt i den nordsjællandske natur, væk fra storbyens larm og dagligdagens stress. Det hele foregår i smukke omgivelser, med plads til ny inspiration og kreative tanker. Deltagerne kan lade op, samtidig med at de arbejder effektivt i en rolig atmosfære med diskret service og den mest udsøgte gastronomi.

Vi sørger for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om indholdet og tage inspirerede fra mødet med nye ideer og ny entusiasme. Alt standardudstyr som whiteboard, flipover, LCD projektor, TV/video og trådløst netværk kan frit benyttes.

Brug Kuskehuset som det eksklusive bestyrelseslokale, nyd udsigten fra biblioteket under direktionsmødet, henlæg diskussionen til billardhytten, brug Skovladen til det uformelle møde eller event med plads til 80 gæster i skovens stille ro eller inviter 120 mennesker til et foredrag med udsigt til slotssøen. Mulighederne er utallige og valget er helt jeres eget. Bare I er beredte på, at de inviterede gæster nok bliver lidt længere end de plejer.

Klik her for mere information »

———————————————–

Havreholm Slot har statsaftale på både hotel, kursus- og konferencer.

Havreholm Slot er stolte af at kunne meddele at vi har modtaget Moderniseringsstyrelsens godkendelse som hotel, kursus og konference leverandør til staten for årene, 2014, 2015, 2016 og 2017.

Dette betyder at Du som statskunde tilbydes vilkår og priser, der er forhandlet og godkendt af moderniseringsstyrelsen.

Ring og forhør dig på telfon: 4975 8600 eller skriv til os på mail: havreholm@havreholm.dk