RING +45 49 75 86 00 ELLER GÅ TIL ONLINE RESERVATIONRESERVATIONGAVEKORT

Selskaber

De perfekte rammer for selskaber

Bryllup, jubilæum, rund fødselsdag, konfirmation eller firmafest. Havreholm tilbyder de perfekte rammer for livets store fester. Med de grønne omgivelser og søen i baggrunden kan op til 110 gæster samles i vores store festsal “Pavillonen”, mens “Paradisstuen” tilbyder en helt unik stemning omgivet af Joakim Skovgaards berømte vægmalerier af skabelsesmyten.

Om sommeren kan velkomstdrinks serveres på terrassen eller i den smukke Havestue. I stuerne og biblioteket kan gæsterne nyde kaffe og avec, mens personalet sørger for at gøre klar til dans.

Underside_270x170_Selskaber2_24A5290_800x533Bryllup den 26. juli 2014 017Underside_270x170_Selskaber3

Vi er behjælpelige med alle forberedelserne og i alle festens faser – fra de indledende overvejelser til pynt, overnatning, individuelle madønsker samt underholdning. Når først det hele går løs, kan festens hovedpersoner roligt læne sig tilbage og nyde aftenen, som vi garanterer, bliver en uforglemmelig oplevelse.

Personalet på Havreholm er erfarent, venlig og diskret og gør hver gang deres yderste for, at alle føler sig godt tilpas.

Vi betragter det som vores fornemmeste opgave at sikre, at man kan læne sig tilbage og nyde at være gæst til sin egen fest.

Ring og hør nærmere eller kom forbi til et uforpligtende møde og oplev de mange muligheder, vi her har at byde på.